Πίτσα με αντζούγιες και ελιές
Υλικά
1 κονσέρβα αντζούγιες
120 γρ. ελιές κομμένες στη μέση
1-2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
1 πρέζα ρίγανη
3/4 κούπας τριμμένη μοτσαρέλα
Λίγο σάλτσα ντομάτας (προαιρετικά)
βάση για πίτσα
Διαδικασία
Βήμα 1
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς
Βήμα 2
Βάζουμε την βάση την πίτσας σε ταψί με λαδόκολλα
Βήμα 3
Προσθέτουμε σάλτσα ντομάτας αν έχουμε και το ελαιόλαδο
Βήμα 4
Ρίχνουμε το σκόρδο, τη ρίγανη, τη μοτσαρέλα
Βήμα 5
Βάζουμε τις αντζούγιες από πάνω και τις ελιές
Βήμα 6
Ψήνουμε για 10-12 λεπτά
Βήμα 7
Η πίτσα με αντζούγιες και ελιές είναι έτοιμη