Μακαρονάδα με Καπνιστή Ρέγγα
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο ζυμαρικά
1 καπνιστή ρέγγα Ambrosia
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 καυτερή πιπεριά
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα ζυμαρικά. Ψιλοκόβουμε την ρέγγα και την σοτάρουμε στο τηγάνι με λίγο
ελαιόλαδο. Προσθέτουμε ψιλοκομμένες πιπεριές. Όταν σοταριστούν ρίχνουμε μέσα τα
ζυμαρικά. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε! Η μακαρονάδα έχει πλούσια γεύση ρέγγας
και δροσερά γευστικά διαλείμματα πιπεριάς.